aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έπος με Ρομπέρ

Σε μία από τις πιο ατυχείς καταστάσεις της ιστορίας του έχει βρεθεί ο Πανθρακικός, φέρνοντας ως… πρωταγωνιστή της ιστορίας τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, Μπερτράν Ρομπέρ που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την Πέμπτη την πρόσληψη του Ρομπέρ στη θέση του γενικού αρχηγού και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έφερε την έντονη αντίδραση της Καβάλας.

Ο λόγος; Όπως ανέφεραν σε διαδικτυακή τους ενημέρωση οι «Αργοναύτες», ο Γάλλος αποτελεί παίκτη της Καβάλας και τίποτα διαφορετικό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τη συμφωνία που ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. «Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Bertrand Robert αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!».

Ωστόσο, το μπέρδεμα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν σταμάτησε εκεί… Ο Πανθρακικός επέστρεψε με νέα ανακοίνωση στην οποία ναι μεν αποδέχεται το γεγονός ότι Ρομπέρ αποτελεί παίκτη της Καβάλας, αλλά στον ελεύθερο του χρόνο και στα κενά των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα εκτελεί καθήκοντα τεχνικού διευθυντή(!), πόστο δηλαδή που ήταν διαφορετικό από αυτό που αναφερόταν στην πρώτη ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Μετά την Γ.Σ. στις 1-11-2017 ανακοινώσαμε ότι θα υπάρξει συνεργασία του ΑΠΣ Πανθρακικός με τον Μπερτράν Ρομπέρ στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Επειδή δεν θέλουμε να υπάρξει καμία παρεξήγηση με την Διοίκηση, όσο και με τους φίλους της ομάδας της Καβάλας, διορθώνουμε την ανακοίνωση. Ο Μπερτράν Ρομπέρ είναι παίκτης της ομάδας της Καβάλας, και στον ελεύθερο χρόνο και στα κενά που θα έχει από την ομάδα του, θα είναι κοντά μας ο Τεχνικός Διευθυντής».

Μένει να φανεί πλέον πού θα κάτσει η μπίλια για το μέλλον του Μπερτράν Ρομπέρ, που αποτελεί μήλον της έριδος για τις δύο ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ