Επιβραβεύθηκε ως υπόδειγμα συνέπειας

Η διοίκηση εκτίμησε την προσφορά του Βασιλείου και επέκτεινε το συμβόλαιό του...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η είδηση για επέκταση της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Γιώργο Βασιλείου για άλλα δύο χρόνια αποτελεί και τη δικαίωση της συνέπειάς του. Ο έμπειρος, πλέον, ποδοσφαιριστής όσα χρόνια φορά την κυανόλευκη φανέλα δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον Απόλλωνα, κέρδισε δύο κύπελλα και είχε ενεργό συμμετοχή σε δύο προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είτε αρχίζει τη σεζόν ως βασικός, είτε παίρνει θέση στην ενδεκάδα στην πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, ο Βασιλείου είναι υπόδειγμα σοβαρότητας και επαγγελματικής νοοτροπίας. Και τέτοιοι ποδοσφαιριστές, αργά ή γρήγορα επιβραβεύονται.

Αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Απόλλωνα, τον εμπιστεύονται. Τον ίδιο δεν τον χαλάει, αν αρχίζει ή όχι βασικός στο ξεκίνημα της κάθε περιόδου. Περιμένει υπομονετικά και στα δύσκολα αρπάζει τις ευκαιρίες και δεν βγαίνει με τίποτε από την ενδεκάδα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ, άναψε αμέσως το πράσινο φως για την ανανέωση της συνεργασίας του, ξέροντας από πρώτο χέρι τι διαμάντι έχει. Η διοίκηση δεν είχε λόγο να μην εκτιμήσει την προσφορά του ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και θα είναι στις επάλξεις και για την επόμενη διετία.

Ο Βασιλείου αποτελεί, πλέον, ένα δυνατό γρανάζι στην αγωνιστική μηχανή, που δημιουργούν στον Απόλλωνα. Με στόχο τις διακρίσεις και τους τίτλους. Οι κυανόλευκοι ποντάρουν και επιλέγουν πολύ καλούς ξένους, αλλά δεν λησμονούν ότι με τους Κύπριους, μπορεί να βγει περισσότερο πάθος για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Παράλληλα, ο διεθνής ακραίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον κόσμο. Μόνο καλά λόγια ακούς για την αξία του ποδοσφαιριστή στα κυανόλευκα πηγαδάκια. Στον τελικό του κυπέλλου, παραλίγο να προκύψει σοβαρός τραυματισμός του από αντικείμενο που ρίχθηκε από την εξέδρα της ομάδας του. Ευτυχώς, όμως, η τύχη ήταν με το μέρος του και η πληγή δεν του έκανε ζημιά. Του έδεσαν το κεφάλι, σηκώθηκε και τα έδωσε όλα μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ