aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕπιστολή ΑΠΟΕΛ: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από κανέναν»

Επιστολή ΑΠΟΕΛ: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από κανέναν»

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ, μέσω Twitter και όχι ανακοίνωσης, απαντάει στην πετοσφαιρική Ανόρθωση με το εξής μήνυμα: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα ιστορίας και ηθικής από κανένα. Είναι οφειλόμενη υποχρέωση στους περήφανους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ να υπερασπιζόμαστε το fair play. Απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσει εξονυχιστικά τις καταγγελίες και να λάμψει όλη η αλήθεια».

Επίσης, δημοσιεύεται επιστολή η οποία υπογράφεται από τον Γενικό Διευθυντή του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Μαρίνο Ηλιάδη, και η οποία εστάλη στον Αρχηγό της Αστυνομίας και κοινοποιήθηκε επίσης σε ΚΟΠΕ, ΚΟΑ, ΑΔΕΑ και Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ: Ομόνοια: «Η ΚΟΠΕ να διερευνήσει τις καταγγελίες του ΑΠΟΕΛ»

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ, μετά τον πετοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση – Παφιακός, τον οποίο κέρδισε η ομάδα της Αμμοχώστου με 3-2, με αποτέλεσμα να τερματίσει αυτή 4η και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε εκτός τετράδας (διαβάστε ΕΔΩ). Το γεγονός αυτό, έδωσε το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να θεωρήσει πως ήταν χειραγωγημένο το παιχνίδι και να υποστηρίξει (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ) πως υπήρξε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, με την Ανόρθωση να… μην μένει απο κάτω και να απαντάει (διαβάστε ΕΔΩ).

Διαβάστε εδώ: Σκληρή ήταν η απάντηση στον Χατζηλιασή

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται το εξής: «Διά της παρούσης επιστολής, θα θέλαμε να υποβάλουμε το παράπονό μας αναφορικά με την στοιχηματική δραστηριότητα και πιθανή χειραγώγηση που παρατηρήθηκε στον αγώνα πετόσφαιρας μεταξύ Ανόρθωσης – Παφιακού ημερομηνίας 2/2/2018 η οποία επηρέασε δυσμενώς τα συμφέροντα του δικού μας σωματείου. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και προσδοκούμε στην άμεσή σας ανταπόκριση».

Διαβάστε εδώ: Τι εννοεί η Ανόρθωση με τον όρο «καινά δαιμόνια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ