Ενοχλημένη η διοίκηση και ο κόσμος

Για δεύτερη ημέρα έμεινε εκτός προπονήσεων ο Νέστορας Μυτίδης…


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απόφαση του Νέστορα Μυτίδη να μη συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, θεωρώντας ότι το συμβόλαιό του δεν είναι σε ισχύ, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Το τελευταίο διήμερο βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα στους φίλους των κιτρινοπρασίνων.

Οι πλείστοι τα έχουν μαζί του, θεωρώντας ότι με την κίνησή του δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Κύπριος επιθετικός ούτε χθες παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομάδας και πλέον όλα συνηγορούν ότι το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

«Ο όρος “standard contract” ισχύει μόνο σε συμβόλαια μετά την 1/1/2016. Χωρίς να δούμε το συμβόλαιο δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει με τους όρους και τι όχι. Μπορεί να πέρασε η προθεσμία του δικαιώματος ανανέωσης από την ΑΕΚ. Επίσης, για να ισχύσει το νέο συμβόλαιο θα πρέπει η ομάδα να δώσει ένα ποσοστό αύξησης στον μισθό του ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρουμε ούτε και γι’ αυτό. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο Νέστορας Μυτίδης ήρθε στον ΠΑΣΠ για να πάρει νομικές συμβουλές, αλλά όταν του ζητήσαμε να δούμε το συμβόλαιό του, δεν επανήλθε», ανέφερε χθες στο kerkida ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα συνέχισε χθες το πρωί την προετοιμασία της, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν, όπως φυσικά και ο Μυτίδης, ο οποίος είναι αδικαιολόγητος απών σύμφωνα με τη διοίκηση. Η «ανοικτή» προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:30 στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ