aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενδιαφέρον για Γούτα

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που “κόπηκε” από τον Βίκτορ για την αποστολή στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο είναι ο Δημήτρης Γούτας. Ο Έλληνας στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή και όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου “σταθμού” στην καριέρα του.

Για τον 22χρονο αμυντικό “ακούγεται” έντονα ότι υπάρχει ενδιαφέρον, κυρίως από συλλόγους της Κύπρου και του Βελγίου. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, με τον νεαρό άσσο των Πειραιωτών να εξετάζει ενδελεχώς όλα τα δεδομένα, στην προσπάθεια αναζήτησης της νέας ποδοσφαιρικής του “στέγης”.

Ο Καβαλιώτης αμυντικός, όπως όλα δείχνουν, θα προτιμούσε να βρει κάποιο συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα. Από κει και πέρα, το αν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ή με μεταγραφή, θα φανεί στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ