aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕνδιαφέρον από νέα άτομα για να αναλάβουν τα ηνία

Ενδιαφέρον από νέα άτομα για να αναλάβουν τα ηνία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φως στο τούνελ πιθανόν να αρχίζει να ξεπροβάλει όσον αφορά την επόμενη μέρα στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης. Όλα δείχνουν ότι ομάδα φίλων της «Κυρίας» έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια με στόχο να αναλάβει τα ηνία του σωματείου.

Πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έχουν συνδέσει το όνομά τους με το πρόσφατο παρελθόν, αν και κάποιοι πιθανό να διετέλεσαν μέλη παλαιότερων διοικήσεων.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από αυτά τα άτομα, τα οποία θεωρούνται κοινής αποδοχής, να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ζυγίζουν τα δεδομένα και την ερχόμενη Δευτέρα στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου αναμένονται εξελίξεις. Πιθανό να ανατεθεί σε ένα άτομο να σχηματίσει συνδυασμό και να τον παρουσιάσει προς έγκριση σε νέα Γενική Συνέλευση. Σε διαφορετική περίπτωση θα οριστεί νέα εκλογική Γενική Συνέλευση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτοί οι οποίοι θα αναλάβουν τη διοίκηση της «Κυρίας» θα πρέπει να βάλουν και το χέρι στην τσέπη, μιας και η Ανόρθωση έχει έξοδα 800.000 ευρώ περίπου τον χρόνο μόνο για τις οφειλές της, ενώ το μισθολόγιο είναι γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τα σημερινά δεδομένα.

Χθες ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Θέμης Βιολάρης, με δηλώσεις του στον «Sports1», αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον σύλλογο. «Η Ανόρθωση δεν πεθαίνει και δεν θα πεθάνει ποτέ. Μάθαμε στα δύσκολα και ξέρουμε τα δύσκολα. Τη Δευτέρα είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα έχει Συμβούλιο. Κάποιοι εντός και εκτός Ανόρθωσης δεν θέλουν να πηγαίνει καλά ο σύλλογος», ανέφερε μεταξύ άλλων. Τόνισε ότι όποιοι κι αν αναλάβουν τη διοίκηση, δεν γίνεται να μην έχουν συνεργασία με τον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Πλέον, τα νεότερα για τα διοικητικά της Ανόρθωσης αναμένονται την ερχόμενη Δευτέρα. Στις 18:00 θα αρχίσει η σημαντική Γενική Συνέλευση του σωματείου η οποία θα τροχοδρομήσει -τις όποιες- εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ