aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνας δανεισμός… λίρα εκατό

Ένας δανεισμός… λίρα εκατό

Ο Ιωάννης Πίττας έδειξε πολλές φορές με τη φανέλα του Απόλλωνα τα διαπιστευτήριά του, ωστόσο στην παρουσία πολλών ικανών επιθετικών δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Από το γεγονός αυτό επωφελήθηκε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, καθώς ούτε ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τους κυανόλευκους (29/8), αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή.

Ο Κύπριος φορ ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης νίκης των βυσσινί στο τρέχον πρωτάθλημα επί του Ερμή (2-0), αφού άνοιξε το σκορ με σουτ στο 48’ και κέρδισε το πέναλτι που αξιοποιήθηκε από τον Μόρτεν Ρασμούσεν στο 58’.

Έτσι, έφτασε τα δύο τέρματα, αφού είχε σκοράρει και στην ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα (3-5), σε άλλο ένα παιχνίδι που είχε καλή παρουσία. Από εκεί και πέρα, ακολουθεί διακοπή λόγω του Σούπερ Καπ (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ) και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 5η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ