Ένας ακραίος μπακ που «δαγκώνει»

Το συμβόλαιο του με τους Ρουμάνους ολοκληρώνεται τέλος του μήνα, με τους πρωταθλητές να του προτείνουν διετές συμβόλαιο...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Και τ’ όνομα αυτού: Μάριο Καμόρα, 29 χρονών (10.11.1986), Πορτογάλος στην καταγωγή, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και «δαγκώνει», με πέντε χρόνια παρουσίας στη ρουμανική Κλουζ, με 154 παρουσίες και πέντε γκολ.

Θέλετε κι άλλα; Το συμβόλαιο του με τους Ρουμάνους ολοκληρώνεται τέλος του μήνα, με τους πρωταθλητές να του προτείνουν διετές συμβόλαιο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι η υπογραφή του παίκτη.

Από τη λίστα υποψηφίων που είχε ενώπιον του ο Τόμας Κρίστιανσεν έκανε την επιλογή του, δείχνοντας την προτίμηση του στον 29χρονο Πορτογάλο (το όνομα του οποίου είχε δει το φως της δημοσιότητας και πριν αρκετές μέρες), στον οποίο μάλιστα έχει σταλεί και συμβόλαιο!

Εφόσον λοιπόν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει και η μετεγγραφή ανακοινωθεί, στον ΑΠΟΕΛ θα κλείσει ένα από τα δύο μεγάλα μετεγγραφικά κεφάλαια. «Αδύνατο» σημείο του Καμόρα οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχεται και ειδικότερα οι δώδεκα (κίτρινες) που δέχθηκε στη λήξασα σεζόν, στο ρουμανικό πρωτάθλημα (εξού και το «δαγκώνει» στην εισαγωγή μας).

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται στην Κύπρο μεθαύριο Δευτέρα και με την έλευση του οι εξελίξεις άρχισαν ήδη  να τρέχουν. Κι αυτό γιατί πέρα από την περίπτωση Καμόρα (και την επέκταση της συνεργασίας με τον Νικόλα Ιωάννου, για τον οποίο γράφουμε σε άλλη στήλη), ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων έχει κάνει τις επιλογές του αναφορικά με τα «θέλω» και τα «δεν» του ως προς τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των πρωταθλητών για τη νέα περίοδο.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία, θα έχει ξεκαθαρίσει σίγουρα το κεφάλαιο με το υφιστάμενο έμψυχο υλικό. Το σίγουρο είναι πως βεβιασμένες κινήσεις δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση. Αν και όποιες εκκρεμότητες παραμείνουν, αυτές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην Πολωνία.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ