aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈνα το ζητούμενο

Ένα το ζητούμενο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί σήμερα στο Τσίρειο. Εκεί όπου ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ερμή, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους και να αναρριχηθούν στις πιο ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρόκειται για δύο ομάδες, οι οποίες για άλλου ξεκίνησαν και αλλού πάνε στο πρωτάθλημα, οπότε θέλουν τάχιστα να αλλάξουν πορεία πλεύσης.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, αρχίζοντας από τον Άρη, ο οποίος θα κυνηγήσει τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα. Με μόλις μία νίκη και έξι ισοπαλίες, έχει μαζέψει σε δώδεκα αγώνες εννέα βαθμούς και χρειάζεται άμεσα… οξυγόνο. Ο στόχος στο σημερινό ματς θα είναι να μη δεχθεί γκολ και να επιτεθεί με όλες του τις δυνάμεις για να επικρατήσει και να νιώσει καλύτερα στο φινάλε του πρώτου γύρου. Πέραν από την τακτική για να μη δεχθεί γκολ ο Άρης, θα παίξει ρόλο η δραστηριότητα της μεσαίας γραμμής. Εκεί ίσως κριθούν πολλά με το βάρος να πέφτει στους Φράγκο, Παναγή και Χριστοφόρου. Ακόμη πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση στην οποία θα  βρεθούν οι ακραίοι επιθετικοί, ο Νικολίτσα και ο Γιούσεφ. Πολλές πάντως είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Μαραγκουδάκης. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως αλλαγή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι και στα άκρα της άμυνας οι Μουλόπουλος, Ευσταθίου. Στην οπισθοφυλακή θα είναι οι Τρομπάροφ, Λεονάρντο και ο Χριστοφόρου λίγο πιο μπροστά. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Φράγκος, με τον Παναγή και στην επίθεση οι Αλέξε, Νικολίτσα, Γιούσεφ.

Από την άλλη, ο Ερμής προέρχεται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (ΑΕΛ 0-1,  Νέα Σαλαμίνα 1-1, Ανόρθωση 1-2) και στην ομάδα της Αραδίππου γνωρίζουν πολύ καλά πως επιβάλλεται η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά. Με δέκα μόλις βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια, κάθε άλλο παρά άνετα αισθάνονται. Ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον Γουίκς που αποχώρησε λόγω απειθαρχίας και στον τραυματία Γεωργιάδη. Επανέρχεται ο Ψάλτης και ο Πατσένκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ