Έμεινε ελεύθερος και τον διεκδικεί

Ο Κάι (αριστερά) δεν δεσμεύεται πλέον με τη ρουμανική Κραϊόβα και έχει ενώπιόν του πρόταση της ΑΕΛ για συμβόλαιο συνεργασίας...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρώτη επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου, όταν άρχισε να ψάχνει για κεντρικούς αμυντικούς, ήταν ο Κάρλος Ντανιέλ Σιλβέιρα ντα Γκράσα, γνωστός ως Κάι (αριστερά στη φωτό). Μετά από μια περίοδο στασιμότητας, επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του διεθνούς αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κραϊόβα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έκρινε πως ο 27χρονος Κάι έχει τις δυνατότητες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει την προσεχή Δευτέρα για τη Βουλγαρία και ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού θέλει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες όσο πιο σύντομα γίνεται. Αν τελικά ο Κάι τα βρει με την ΑΕΛ, θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Μπαμπάνκο και Σοάρες.

CYTAVISION - Live Sports

Το κεφάλαιο με τον κεντρικό αμυντικό είναι ένα από τα τρία που απασχολούν τον Πάμπο Χριστοδούλου για την ενίσχυση της ομάδας του. Ξέχωρα από την ενίσχυση στην άμυνα, ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού και ενός επιτελικού μέσου για να συμπληρώσει το ρόστερ.