«Εμένα διαιτητή, να μην με ακουμπάς…» (pics)

Τη φάση με τον Βίκτορ κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός του Savvides Press Sports Photographers LTD...

Όταν ο Ζοάο Βίκτορ δέχθηκε -δικαιολογημένα- κίτρινη κάρτα (51’) στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του σε εναέρια μονομαχία με αντίπαλο, αξοργίστηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή πρόσωπο με πρόσωπο!

Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση από τηλεοράσεως, ήταν το γεγονός πως όταν ο Νεόφυτος Νεοφύτο έσπρωχνε με το χέρι του τον Βραζιλιάνο μέσο για να απομακρυνθεί. Ο τελευταίος ακόμη πιο εκνευρισμένος απομάκρυνε το χέρι του διαιτητή από πάνω του δείχνοντας στο διαιτητή πως ενοχλήθηκε.

Πρόκειται για μία φάση που χαριτολογώντας μπορεί οποιοσδήποτε να συμπεράνει πως ο Βίκτορ έλεγε στον Νεοφύτου «εμένα να μην με ακουμπάς…».

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ανομοιομορφία στις αποφάσεις του διαιτητή σχετικά με τα φάουλ και τον πειθαρχικό τομέα. Ο Κατσιαράβα, ενώ ήταν -σωστά- χρεωμένος με κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο, στο 49’ ή στο 52’ έπρεπε να αντικρίσει δεύτερη και να αποβληθεί, αλλά ο Νεοφύτου του χαρίστηκε.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας, μάλιστα, στο 58’ απέσυρε από το ματς τον Γεωργιανό φορ, θέλοντας να τον προστατέψει και κάνοντας του αυστηρές παρατηρήσεις οι οποίες φάνηκαν από την τηλεόραση.

Τη φάση με τον Βίκτορ κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός του Savvides Press Sports Photographers LTD όπως θα δείτε στη γκαλερί που ακολουθεί…

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ