aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈκλεισε Ολλανδό με προϋπηρεσία στην ΑΕΚ

Έκλεισε Ολλανδό με προϋπηρεσία στην ΑΕΚ

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε στην θέση του προπονητή ανάπτυξης τεχνικής τον Ολλάνδο Ντόνι ντε Γκρουτ με σκοπό την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή ανάπτυξης τεχνικής Ντόνι ντε Γκρουτ. Ο Ντόνι ντε Γκρουτ υπήρξε ποδοσφαιριστής Α’ κατηγορίας στην Ολλανδία στις ομάδες De Graafschap και Utrecht και επίσης είχε πέρασμα από το νησί μας αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Σαν προπονητής εργάστηκε επί σειρά ετών στις ακαδημίες της PSV Eindhoven και για ένα χρόνο ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της RKC Waalwijk. O Ντόνι ντε Γκρούτ εντάσσεται στις ακαδημίες του σωματείου μας με σκοπό την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών μας. Ευχόμαστε καλή δουλειά και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ