aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Έκλεισε» Ματίγια Σίροκ

«Έκλεισε» Ματίγια Σίροκ

Η Πάφος FC προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας με το Σλοβένο ποδοσφαιριστή Ματίγια Σίροκ για δύο χρόνια. Ο 27χρονος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός, αλλά και ως μέσος αμυντικός.

Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Ντομζάλε Σλοβενίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γκορίκα ως δανεικός από την Πάρμα Κάλτσιο 1913 και στη Γιαγκελόνια Πολωνίας. Είναι επίσης διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων και ανδρών της Σλοβενίας.

Ο τεχνικός διευθυντής των γαλάζιων Λάρς Χάλενγκριν σχολίασε στην ιστοσελίδα της Πάφος FC τη μετεγγραφή: «Είχαμε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Ματίγια και την Ντομζάλε σχετικά με αυτή τη μετεγγραφή. Ως μέρος της συμφωνίας ο Ματίγια έπρεπε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Ντομζάλε για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λικγ. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο Ματίγια είναι ένας πολύ έντονος παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο ο Στίβεν Πρέσλι θέλει να αγωνίζεται η ομάδα μας. Ο Ματίγια είναι κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος παίκτης στη Σλοβενία στη θέση που αγωνίζεται και έχει επίσης επιλεχθεί αρκετές φορές στην εθνική ομάδα. Θα παίξει πίσω στα ‘’φτερά’’ στην ομάδα μας και με την ταχύτητα και την ένταση του θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ένα πολύ ζεστό “καλωσόρισες στην ομάδα μας” Ματίγια Σιρόκ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ