aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Έκανα φίλους στην Κύπρο, αλλά…»

«Έκανα φίλους στην Κύπρο, αλλά…»

Ο τεχνικός της Αούστρια Βιέννης Τόρστεν Φινκ, αναφέρθηκε στη λευκή ισοπαλία και είπε πως περίμενε να πετύχει κάποιο γκολ η ομάδα του όταν πίεζε, ενώ τόνισε πως έκανε φίλους στην Κύπρο όσο ήταν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά θα έλθει μόνο για να δει την ομάδα του.

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Δεν πετύχαμε γκολ εκεί που ήμασταν καλύτεροι. Πάντα υπάρχει το δεύτερο ημίχρονο, δεν είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα».

«Πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε. Το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Αν βάλουμε κάποιο γκολ εκτός έδρας θα είναι δύσκολο για την ΑΕΛ. Κάποιοι παίκτες μας δεν είναι έτοιμοι και θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ο Βέστερμαν. Ο καιρός στην Κύπρος θα είναι μεγάλο πρόβλημα για μας αλλά θα προσπαθήσουμε και νομίζω δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες μου», πρόσθεσε.

«Λόγω της εμπειρίας μου στην Κύπρο ξέρω για του οπαδούς. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη. Η ζωή στο νησί μου άρεσε πολύ και έκανα πολλούς φίλους στην Κύπρο αλλά την άλλη βδομάδα θα δω την ομάδα μου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ