aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔυσκολία για Μαριάνοβιτς, πράσινο φως και προτεραιότητες

Δυσκολία για Μαριάνοβιτς, πράσινο φως και προτεραιότητες

Δύσκολη είναι η απόκτηση του Σάσα Μαριάνοβιτς (φωτό) από τη Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχει το οικονομικό εμπόδιο στη μέση και ο 30χρονος Σέρβος, ο οποίος ανήκει στην Ακτόμπε του Καζακστάν, θα υπογράψει στους ερυθρολεύκους μόνο εάν πάρει την ελευθέρα του.

Πέρα από τις επαφές με τον ανασταλτικό χαφ από τα Βαλκάνια, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση άλλων δυο ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας είναι μέσος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η βαρωσιώτικη ομάδα έχει προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού, κεντρικού αμυντικού, ανασταλτικού μέσου και ακραίου επιθετικού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που χθες δήλωσε στο Goal.com.cy ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου ότι έχει πρόταση από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις που ενδιαφέρουν τον Ελλαδίτη προπονητή, σε αυτήν του κεντρικού αμυντικού και σε αυτήν του ανασταλτικού χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ