aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔύσκολα θα ντυθούν στα κυανόλευκα

Δύσκολα θα ντυθούν στα κυανόλευκα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλβέρτο Μπενίτο για δαπάνες μετεγγραφών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει το ψάξιμο για τα επόμενα αποκτήματα της Ανόρθωσης.

Τα δύο τελευταία ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Αλβέρτο Αγκιλάρ Λέιβα (αριστερά στη φωτό) και του ακραίου επιθετικού Χουάν Κάρλος Μενούδο (δεξιά στη φωτό), βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της «Μεγάλης Κυρίας».

Οι πληροφορίες του «Goal», πάντως, αναφέρουν ότι δύσκολα θα καταλήξουν στην ομάδα της Αμμοχώστου οι εν λόγω ποδοσφαιριστές. Ειδικά η απόκτηση του Μενούδο, μοιάζει πολύ απομακρυσμένη. Όπως λένε οι κυανόλευκοι, παίκτης που αγωνίζεται στη Γ’ Κατηγορία της Ισπανίας (Καρταχένα), παρά τα καλά στατιστικά του, δεν γεμίζει το μάτι στον Μπενίτο.

Για τον 32χρονο Αγκιλάρ, υπάρχει πιο «ζεστό» ενδιαφέρον, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση η απόκτησή του. Ο λόγος είναι ότι έχει και άλλες προτάσεις, οικονομικά καλύτερες από αυτήν της Ανόρθωσης και γι’ αυτό υπάρχει απόσταση τη δεδομένη στιγμή.

Πάντως, ο Μπενίτο έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις σε άλλους δύο ποδοσφαιριστές και περιμένει την απάντησή τους εντός των ημερών. Το μετεγγραφικό σκηνικό συνδέεται άρρηκτα και με το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του ο Ισπανός και δεν θέλει να κάνει κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσει. Θα περιμένει μερικές ημέρες ακόμη για να ξεκαθαρίσει και το διοικητικό σκηνικό.

Στις 22 του μήνα είναι προγραμματισμένη η εκλογική συνέλευση της εταιρείας και στις 27 Ιουνίου η εκλογική συνέλευση του συλλόγου. Μέσα σε πέντε ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα και η ομάδα θα λειτουργεί χωρίς την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας.

Ένα άλλο θέμα το οποίο απασχολεί τη διοίκηση είναι αυτό του εκτελεστικού προέδρου. Όλες οι προσπάθειες που έγιναν έπεσαν στο κενό και ο Πουλλαΐδης θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αναφορικά με τον άνθρωπο, τον οποίον θα προσεγγίσει.

Πάντως, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο κατάλληλος μέχρι τις δύο συνελεύσεις, να προσεγγιστεί ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ