«”Δυναμίτης”, αχτύπητος και όνειρο για τον Πάμπο»

Ο Πέδρο με ύψος 1,85 και τη φοβερή του εκρηκτικότητα, χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο του πάθος, καθώς και το ότι γίνεται πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του...

Η ιστοσελίδα «Ppa.world», της εταιρείας δηλαδή του γνωστού ατζέντη Πασχάλη Παπαδόπουλου, παίρνει θέση για τον Πέδρο Μπενγκί και υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο 25χρονος Αγκολέζος Πέδρο Μπενγκί που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ΑΕΛ, αποτελούσε το όνειρο του Πάμπου Χριστοδούλου.

«Το όνειρο του Πάμπου Χριστοδούλου, να φέρει τον Πέδρο στην ΑΕΛ έγινε πραγματικότητα. Ένας… δυναμίτης κεντρικός φορ, αχτύπητος στο ψηλό παιχνίδι, με φοβερή ταχύτητα και τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια. Ένας παίκτης 25 χρόνων, που πέρυσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Αγκόλας, ονειρεύεται το μεγάλο του βήμα, να αγωνισθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και θα δώσει για αυτό τον καλύτερο του εαυτό», αναφέρεται στο «Ppa.world» και καταληκτικά τονίζεται:

«Ο Πέδρο με ύψος 1,85 και τη φοβερή του εκρηκτικότητα, χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο του πάθος, καθώς και το ότι γίνεται πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Ο Αγκολέζος φορ, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη που φυσικά θα φέρει μαζί του».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗPpa.world
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ