aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΥπέγραψε ο Τιάγκο Γκόμες!

Υπέγραψε ο Τιάγκο Γκόμες!

Σε μια σπουδαία μετεγγραφή προχώρησε η Δόξα, η οποία απέκτησε τον Πορτογάλο μέσο Τιάγκο Γκόμες, μετά από εισήγηση του προπονητή Λούκα Χατζηλούκα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που στη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Εστορίλ (Πορτογαλία), Χέρκουλες (Ισπανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπλάκπουλ (Αγγλία), ενώ πρωτοήλθε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ (2013-15). «Καλωσορίζουμε τον Τιάγκο Γκόμες στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναμφίβολα, ο Τιάγκο Γκόμες είναι ένας παίκτης που θα προσδώσει ποιότητα και δυναμική στην ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία φιλοδοξεί στη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνει το βήμα παραπάνω. Υπενθυμίζουμε ότι οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και με τους Κάρλες Κότο, Μπάλακ, Ρομπέρτο Φίλιο και Ρούντι, ενώ βρίσκονται σε στάση αναμονής για την απάντηση και άλλων παικτών που τους ενδιαφέρουν και στους οποίους έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις, δεν θα αργήσουν να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν υπολογίζονται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Μιγκέλ Καρλίτος, Άμπελ Περέιρα, Ντιέγο Λεόν, Γιώργος Αρέστη και Λεάντρο ντα Σίλβα.

Πάντως από πλευράς Δόξας εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το ρόστερ της ομάδας θα είναι κλειστό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ