aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤετραήμερο συμπερασμάτων

Τετραήμερο συμπερασμάτων

Εβδομάδα συμπερασμάτων αποτελεί η τρέχουσα για τη Δόξα. Ο λόγος είναι ότι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα δώσουν τρία φιλικά. Μεθαύριο θα αγωνιστούν με την ΑΕΖ, την Πέμπτη με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και το Σάββατο με τον Ερμή.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τρία ματς σε ένα τετραήμερο. Ο Λούκας Χατζηλούκας θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, να δοκιμάσει την τακτική που διδάσκει στις προπονήσεις και να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας.

Όλα αυτά, βεβαίως, γνωρίζοντας πως οι παίκτες των πρασίνων δεν μπορούν να αποβάλουν εύκολα την κούραση των επίπονων προπονήσεων στον Αγρό. Η χθεσινή ήταν άλλη μια δύσκολη ημέρα για τους ποδοσφαιριστές, αφού περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Στο γυμναστήριο το πρωί και στο γήπεδο το απόγευμα. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Γούιλσον Κένιντι.

Ο Αγκολέζος ξεμπέρδεψε με το διαδικαστικό πρόβλημα που δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει και έφτασε στην Κύπρο, πιάνοντας αμέσως δουλειά. Όπως είναι φυσικό, θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος το συντομότερο δυνατόν. Εν τω μεταξύ, χθες είχε γενέθλια ο Αλβέρτ Σεράν, ο οποίος έγινε 32 χρόνων. Μέσω του Facebook, η διοίκηση της Δόξας του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ