aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτους «8» με λίρα 100 η Δόξα

Στους «8» με λίρα 100 η Δόξα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είναι θρίαμβος για τη Δόξα η συμμετοχή της στα προημιτελικά του κυπέλλου, πολύ περισσότερο επειδή απέκλεισε την Ομόνοια. Μετά το 3-2 στο ΓΣΠ, ήρθε το προχθεσινό 1-1 στο Μακάρειο, που της χάρισε την πρόκριση. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα συμμετάσχουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους στη φάση των «8», όπου θα τους περιμένει η Πάφος FC. Μάλιστα, υπάρχει και ένας θετικός οιωνός, αφού τις δύο προηγούμενες φορές εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά (2013-14, 2016-17).

Η προχθεσινή επιτυχία ήρθε κατόπιν καλής εμφάνισης, με σωστή ανασταλτική λειτουργία και επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Ωστόσο, το γκολ προήλθε έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μπεράτ Σαντίκ. Ο Φινλανδός επιθετικός αποδεικνύεται λίρα εκατό για τη Δόξα, αφού είναι ο πρώτος της σκόρερ κατά την τρέχουσα σεζόν. Ήταν το πρώτο του τέρμα στο κύπελλο και ένατο συνολικά, καθώς σκόραρε και οκτώ φορές στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στο «τριφύλλι», με την εμπειρία του είδε το κενό στην άμυνα, πρόλαβε τον Ανδρέα Χριστοδούλου και έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίκτυα. Από εκεί και πέρα, η προσοχή της Δόξας επικεντρώθηκε στο νέο παιχνίδι με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο ΓΣΠ για την 26η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ