aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτον ΚΟΑ σήμερα για την τελική έγκριση

Στον ΚΟΑ σήμερα για την τελική έγκριση

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί η Δόξα, έχοντας στόχο να αρχίσουν το συντομότερο δυνατόν τα έργα για την αναβάθμιση του γηπέδου της στην Περιστερώνα. Σήμερα το μεσημέρι θα παραδοθεί στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, το πλήρες σετ των εγγράφων για τελική έγκριση και προώθηση, ώστε να ρυθμιστούν οι τελικές διαδικασίες για την προκήρυξη προσφορών.

Η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου ευελπιστεί ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες Α’ Κατηγορίας την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι έχουν μπροστά τους το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ερμή, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 18:00. Για ακόμη μία φορά δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού αμφίβολη είναι η συμμετοχή τεσσάρων παικτών. Πρόκειται για τους Λαμίν Μπα, Νις Ζατλ, Νιούτον Πίκολι και Στέφανου Μουχτάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ