aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτη Δόξα θέλουν να… γυρίσουν τον τροχό!

Στη Δόξα θέλουν να… γυρίσουν τον τροχό!

Η ήττα από την ΑΕΚ και μάλιστα εκτός έδρας, ασφαλώς και δεν έσκασε ως βόμβα στη Δόξα. Δεν τα έβαψαν μαύρα καθώς άπαντες αναγνωρίζουν τη δυναμική της ομάδας της Λάρνακας, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχαν απαιτήσεις.

Το πάλεψαν, αλλά υπέκυψαν σε έναν αντίπαλο που χωρίς να εντυπωσιάσει βρήκε τον δρόμο προς τον στόχο του, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παικτών της Δόξας. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς γύρισαν σελίδα και έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στο αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στον Ερμή, όπου ο στόχος της νίκης αποτελεί μονόδρομο.

Η Δόξα μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία, οπότε δεν θέλει να μείνει για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη που θα την κρατήσει στα χαμηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Λούκα Χατζηλούκα είναι πως οι Ρίβας, Κάστρο και Αρετάς που δεν έπαιξαν απέναντι στην ΑΕΚ, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να βρεθούν στις πρώτες επιλογές για την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ