aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠήγε για καλό, πήρε καλύτερο

Πήγε για καλό, πήρε καλύτερο

Εχθρός του καλού, το καλύτερο. Η Δόξα στόχευε προχθές στο ΓΣΠ, απέναντι στην Ομόνοια, αποτέλεσμα που θα τη διατηρούσε ζωντανή ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρτης. Όπως δήλωσε χθες στον Active και ο αντιπρόεδρός της, Νίκος Κωνσταντίνου, στόχος ήταν να αγχώσει τους πράσινους για να πάρουν κόσμο στο Μακάρειο. Τελικά, τα κατάφερε με το παραπάνω! Απέδρασε με 3-2 και πλέον έχει προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, παρά το ότι κανείς δεν ξεχνά πως η μεγάλη ομάδα του ζευγαριού παραμένει η Ομόνοια.

Πέραν του νικηφόρου αποτελέσματος, θετική για τους πράσινους είναι η ανταπόκριση ποδοσφαιριστών που πήραν την ευκαιρία προχθές και την άρπαξαν από τα μαλλιά (Κιφουετί, Άδωνη, Ροντρίγκες). Συν ότι είδε δίκτυα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Φράνσις Ναρ, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Η σελίδα, όμως, έχει γυρίσει και η προσοχή βρίσκεται στο παιχνίδι με την ανεβασμένη Πάφος FC.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μεθαύριο στο Μακάρειο και οι πράσινοι ευελπιστούν πως θα πετύχουν τρίτη συνεχόμενη νίκη (Εθνικός πρωτάθλημα, Ομόνοια Κύπελλο). Άλλωστε, οι πράσινοι έχουν να αξιοποιήσουν νικηφόρα την έδρα τους από τις 3 Δεκεμβρίου, όταν νίκησαν 3-1 τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, σύμφωνα με τον Νίκο Κωνσταντίνου, μόνο ο Άρμιν Γκρεμσλ δεν υπολογίζεται από τον Λούκα Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ