aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠέτυχε το ακατόρθωτο η Δόξα!

Πέτυχε το ακατόρθωτο η Δόξα!

Η Δόξα πέτυχε αυτό που στις αρχές Φεβρουαρίου έμοιαζε ακατόρθωτο. Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, μία στροφή πριν το φινάλε της σεζόν, μετά τη νίκη της επί του Εθνικού και σε συνδυασμό με την ήττα της Καρμιώτισσας.

Πλην της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών της Δόξας, λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι η ομάδα της Κατωκοπιάς θα κατάφερνε να υλοποιήσει τον στόχο της. Ωστόσο, με αξιοζήλευτη πορεία κυρίως στα πλέι οφ, οι πράσινοι έβαλαν στο σακούλι τους σχεδόν όσους βαθμούς μάζεψαν στην α’ φάση του πρωταθλήματος και διέψευσαν τους πάντες.

Η συνεισφορά των μετεγγραφών του Ιανουαρίου ήταν τεράστια, αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν βοήθησαν τα μέγιστα τη Δόξα να κλείσει θέση και για τη νέα σεζόν στα «σαλόνια». Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει φυσικά και στον τέως προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των πρασίνων σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα.

Το δικό του λιθαράκι έβαλε και ο νυν τεχνικός Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος δεν δίστασε να παραλάβει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και να κοουτσάρει μια άγνωστη γι’ αυτόν Δόξα σε πολύ σημαντικά παιχνίδια όπου παιζόταν η παραμονή.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την προσφυγική ομάδα, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στα διοικητικά του συλλόγου. Θα οριστεί Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα ξεκαθαρίσει αν θα επιστρέψει στον προεδρικό θώκο ο Κώστας Χριστοδούλου. Αν ο «Καραβίδας» επιστρέψει, θεωρείται βέβαιο ότι και ο Λούκας Χατζηλούκας θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Δόξας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ