aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαίρνει Παβλόφ για την επίθεση

Παίρνει Παβλόφ για την επίθεση

Προ των πυλών της Δόξας βρίσκεται ο Έβγκεν Παβλόβ! Πρόκειται για Ουκρανό επιθετικό, ο οποίος τα βρήκε με την ομάδα της Κατωκοπιάς και θα προστεθεί στο ρόστερ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο του 2016 αγωνιζόταν στη Βάσας Βουδαπέστης, καταγράφοντας 67 συμμετοχές και 9 τέρματα.

Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία σε όλους τους όρους του προτεινόμενου συμβολαίου, οπότε απέμεινε η ανακοίνωση από την προσφυγική ομάδα για να πάρει πλέον επίσημη μορφή η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πριν από τη Βάσας, ο Παβλόβ αγωνίσθηκε για ενάμιση χρόνο στη σέρβικη Μλάτοστ, σκοράροντας 3 φορές σε 16 αναμετρήσεις. Στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 έπαιξε στη ρώσικη Σοκόλ Σαράτοβ (16 ματς, 1 γκολ) και μία σεζόν προηγουμένως στην ουκρανική Σεβαστοπόλ (3 παιχνίδια). Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στη Βόλιν. Στον σύλλογο της Ουκρανίας κατέγραψε από το 2006 έως το 2013 συνολικά 120 συμμετοχές και 20 τέρματα. Ο Ουκρανός επιθετικός αγωνίσθηκε και στην ομάδα της χώρας του. Συγκεκριμένα στην Κ-21, μετρώντας 10 αγώνες και 2 γκολ.

Από εκεί και πέρα, με την προσθήκη του Παβλόβ, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στη Δόξα οδεύει προς το τέλος του. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 2 Ιουλίου και στις 16 του ίδιου μήνα η αποστολή των πρασίνων θα μεταβεί στην Κυπερούντα, όπου θα διανυθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Εννοείται πως στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας θα διευθετηθούν φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ