aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Ισπανός που «γυάλισε» στον Χάτζι!

Ο Ισπανός που «γυάλισε» στον Χάτζι!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σωστά είχε προβλέψει τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) ότι το μέλλον του Ντάνι Λόπεθ είναι ευοίωνο και γι’ αυτό είχε κινηθεί αστραπιαία ανανεώνοντας το συμβόλαιο του 23χρονου Καταλανού μέσου μέχρι το 2018.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή είχαν προσελκύσει από τότε το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Κύπρο όσο κι από το εξωτερικό και ο διοικητικός ηγέτης του προσφυγικού σωματείου δεν ήταν διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει… τσάμπα.

Κάτι που είχε δηλώσει και ο ίδιος στο «Goal», μία ημέρα (6/2) μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Του επεκτείναμε το συμβόλαιο, ώστε αν έλθει μία πολύ καλή πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα να μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και να επωφεληθεί και ο σύλλογος οικονομικά».

Και πράγματι ο Κώστας Χριστοδούλου δεν έπεσε έξω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο Ντάνι Λόπεθ είναι πολύ πιθανόν να πάρει μετεγγραφή το καλοκαίρι στη Βιτορούλ Κονστάντσα.

Ο άσος της Δόξας έχει «γυαλίσει» στον προπονητή των Ρουμάνων Γκεόργκι Χάτζι και μάλιστα οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και επικοινωνία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Κάτι που αν συμβεί θα φέρει έσοδα στο ταμείο του προσφυγικού συλλόγου, ένα ποσό που θα ενισχύσει το μετεγγραφικό κονδύλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ