Μικραίνει το ρόστερ της

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Δόξα θα παραχωρήσει τον Ρίτσαρντ Εμάνουελ με τη μορφή δανεισμού στον Οθέλλο, ενώ αναζητεί ομάδα για να πράξει το ίδιο με τον Δημήτρη Μυρθιανό. Επιπλέον, ο Αγκινάλντο ειδοποιήθηκε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του Λούκα Χατζηλούκα, ενώ υπάρχει σκέψη για διακοπή της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Λόμπο.

Στην πρόσθεση μπαίνει και ο Ντάνι Λόπεθ, ο οποίος θα μετεγγραφεί στη Βιτόρουλ Κονστάντσα (εντός της εβδομάδας θα πέσουν οι υπογραφές). Μαζί με τους αποχωρήσαντες Άμπελ Περέιρα, Μιγκέλ Καρλίτος, Ντιέγο Λεόν, Λεάντρο ντα Σίλβα, Άλεξ Κωνσταντίνου και Γιώργο Αρέστη, γίνονται 12 οι ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τη σεζόν 2016-17.

Αντιθέτως, οι πράσινοι απέκτησαν μόνο τους Τιάγκο Γκόμες, Κάρλες Κότο και Ρούντι, ενώ στα σκαριά βρίσκονται άλλες δύο μετεγγραφές (επιθετικός και σέντερ μπακ). Σύνολο πέντε δηλαδή και με τους 11 παραμένοντες ο αριθμός φτάνει τους 16 παίκτες πρώτης γραμμής.

Το υπόλοιπο ρόστερ θα στελεχωθεί από Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε θα προέρχονται από τις τάξεις της Δόξας είτε θα αποκτηθούν (όπως γράψαμε ξανά, υπάρχει ενδιαφέρον για νεαρούς του ΑΠΟΕΛ).