Ήττα με προεκτάσεις

Η ήττα αυτή οδήγησε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη σε παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του προσφυγικού συλλόγου, Κώστα Χριστοδούλου...

Στο πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) φετινό ραντεβού της, η Δόξα δεν μπόρεσε να πάρει το ζητούμενο, αφού έχασε από τον Άρη και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Η ήττα αυτή οδήγησε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη σε παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του προσφυγικού συλλόγου, Κώστα Χριστοδούλου.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο προπονητής μέσω Facebook, γράφοντας τα ακόλουθα: «Μετά από προβληματισμό των τελευταίων ημερών, αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου. Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή, με σημαντική βαθμολογική διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες και με στόχο την παραμονή στην Α΄ κατηγορία. Σήμερα, η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του στόχου της παραμονής, αλλά και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της Δόξας».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούκας Χατζηλούκας θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, για τα τρία δύσκολα παιχνίδια που απομένουν, με στόχο να οδηγήσει τη Δόξα στην παραμονή. Το μοναδικό θετικό για τους πράσινους της Κατωκοπιάς από την προχθεσινή ημέρα είναι πως και η Καρμιώτισσα έχασε και η διαφορά παρέμεινε στο -3, με το παιχνίδι που ακολουθεί για τη Δόξα να είναι κόντρα στην ομάδα των Πολεμιδιών.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ