aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ σελίδα γύρισε δίχως καθυστέρηση

Η σελίδα γύρισε δίχως καθυστέρηση

Η Δόξα δεν έχει καιρό για να ασχοληθεί με την προχθεσινή ήττα (0-2) από τον ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς αναγνώριζαν έτσι κι αλλιώς ότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του ζευγαριού.

Έκαναν την προσπάθειά τους, έχασαν ευκαιρίες, αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια σε σχέση με τον αντίπαλό τους. Έτσι γνώρισαν την ήττα που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τους αφήνει εκτός τελικού. Διότι το έργο τους στον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου στο ΓΣΠ, έγινε πλέον πάρα πολύ δύσκολο.

Όπως και να έχει, όμως, δεν υπάρχει επιλογή για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και τους ποδοσφαιριστές του. Γύρισαν αμέσως σελίδα, αφού αύριο τους περιμένει το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Η ουραγός της βαθμολογίας θεωρεί μονόδρομο τη νίκη απέναντι στη μία από τις δύο ομάδες που κυνηγούν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ελλαδίτης προπονητής άφησε εκτός του προχθεσινού ημιτελικού τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μπραούλιο Νομπρέγα, ενώ και ο Φεράν Κορομίνας αγωνίστηκε αλλαγή.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιθετική βελτίωση της Δόξας. Πάντως, το ματς με τον ΑΠΟΕΛ είχε και μια άλλη αρνητική εξέλιξη πέραν της ήττας. Ο Ανρί Ενινφούλ αποχώρησε τραυματίας στο 78’ και η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι είναι αμφίβολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ