Η παραμονή του κόουτς και τα έσοδα 1.000.000 ευρώ

Διά στόματος του προέδρου Κώστα Χριστοδούλου εκφράστηκε η σιγουριά ότι ο Λούκας Χατζηλούκας προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και στη νέα αγωνιστική περίοδο...

Η εξαιρετική δουλειά που κάνει φέτος ο Λούκας Χατζηλούκας στη Δόξα δεν περνά απαρατήρητη από τη διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου, η οποία προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Διά στόματος του προέδρου Κώστα Χριστοδούλου εκφράστηκε η σιγουριά ότι ο Κύπριος προπονητής θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και στη νέα αγωνιστική περίοδο: «Ο Λούκας Χατζηλούκας είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα συνεχίσουμε και του χρόνου μαζί του. Κάποιες φόρες μπορεί να απογοητεύεται. Πολλές φορές κάνει “παιγνίδι” για να δει αν τον αγαπούμε και αν τον θέλουμε…», είπε στον Super ΣΠΟΡ FM, ο «Καραβίδας».

Αναφερόμενος στα θέματα προγραμματισμού των πρασίνων ενόψει της επόμενης σεζόν, ο Χριστοδούλου ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του Δ.Σ και της τεχνικής ηγεσίας είναι όπως διατηρηθεί ο βασικός κορμός και ενισχυθεί με 3-4 παίκτες, ικανούς να καθιερωθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 6άδα, αφού -όπως είπε- έπρεπε να ήταν εκεί: «Η Δόξα έχει κάνει μαγικά πράγματα και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι. Ο κόσμος της Κατωκοπιάς πρέπει να είναι περήφανος».

Τέλος, αποκάλυψε ότι τα έσοδα της Δόξας από πωλήσεις παικτών τα τελευταία τρία χρόνια αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ και τόνισε η Δόξα δεν έχει πρόβλημα να μπει σε διάλογο με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για παίκτες της.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ