aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈκανε σημαντικό βήμα προς τα πλέι οφ…

Έκανε σημαντικό βήμα προς τα πλέι οφ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σπουδαία από κάθε άποψη νίκη πανηγύρισε προχθές βράδυ η Δόξα. Κατάφερε μέσα στο «σπίτι» της Νέας Σαλαμίνας να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς (3-1), έφτασε έτσι στους 14 συνολικά, κάνοντας ουσιαστικά σημαντικό βήμα για την αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης καθώς η διαφορά από τη 13η στη βαθμολογία ΑΕΖ αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Η προχθεσινή, ήταν μόλις η τρίτη επιτυχία στο πρωτάθλημα και συνάμα η πρώτη μετά από δέκα ολόκληρες αγωνιστικές. «Ας είναι και τώρα», λένε οι πράσινοι Κατωκοπιάς που είχαν ως ηγέτη και σκόρερ τον Μπραούλιο που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Νέγκρι κάτω από τα δοκάρια.

«Συγχαρητήρια σε όλους, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Πετύχαμε τρία τέρματα σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος», υπενθυμίζουμε πως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ο προπονητής της Δόξας Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ασφαλώς, ο Ελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως τίποτα δεν τελείωσε. Ήταν μια νίκη σπουδαία, αλλά ο δρόμος προς την πολυπόθητη Ιθάκη είναι εξαιρετικά δύσβατος. Η ομάδα της Κατωκοπιάς υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Άρη ο οποίος θέλει να κάνει την «προίκα» του ενόψει των πλέι οφ και στην τελευταία στροφή της πρώτης φάσης του μαραθωνίου θα βρεθεί στο Παφιακό για να μετρήσει δυνάμεις με την ΑΕΖ. Σ’ ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικό, αναλόγως βεβαίως των αποτελεσμάτων στην 25η αγωνιστική.

Στη Δόξα κρατούν τη νίκη στην προχθεσινή αναμέτρηση και με ανεβασμένη ψυχολογία θα στρωθούν αυτήν την εβδομάδα στην όσο γίνεται καλύτερη προετοιμασία για να κολλήσουν δεύτερη διαδοχική νίκη, η οποία ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ