aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΈχουν παράπονο, βλέπουν μπροστά

Έχουν παράπονο, βλέπουν μπροστά

Την άποψη ότι η ισοπαλία θα ήταν ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα εκφράζουν στη Δόξα, ενώ παράλληλα έχουν παράπονα από τη διαιτησία για ένα πέναλτι που ζήτησε με τον Σαντίκ (81’), δύο λεπτά πριν η ομάδα δεχθεί το γκολ που της απέφερε την ήττα. Οι πράσινοι θεωρούν ότι υπήρχε ανατροπή του επιθετικού τους από τον Κόπριβετς και κακώς δεν υποδείχθηκε πέναλτι από τον Χρίστο Νικολαΐδη.

Παρόλα αυτά, δεν… στέκονται στο παιχνίδι που έγινε στην Πάφο και ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ομόνοια στο Μακάρειο. «Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Θα διεκδικήσουμε το βαθμολογικό κέρδος», επισήμανε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων της Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Σισοκό αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος 100% να προσφέρει τις υπηρεσίες του, εάν του ζητηθεί από τον Λούκα Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ