aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔύο συν μία κίνηση

Δύο συν μία κίνηση

Δύο αμυντικοί θα αποκτηθούν από τη Δόξα, με τον Λαμίν Μπα να είναι ο ένας εκ των υποψηφίων για απόκτηση. Όπως έγραψε προ ημερών το Goal.com.cy, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους πράσινους και τον 20χρονο Γάλλο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και κεντρικός αμυντικός. Μένει να φανεί αν θα προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε υπογραφή συμβολαίου, για να προκύψει και η ανακοίνωση.

Όσο για τον δεύτερο αμυντικό που θα ενταχθεί στο ρόστερ των πρασίνων, τέθηκε στόχος η απόκτηση ενός πιο έμπειρου ποδοσφαιριστή. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχει ξεχωρίσει ο εκλεκτός και υπάρχουν επαφές με σκοπό την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ενδεχόμενο και άλλης μίας μετεγγραφής, η οποία όμως θα αφορά τη γραμμή κρούσης. Όπως μας ελέχθη χθες, αν εντοπιστεί φορ με τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Λούκας Χαζτηλούκας, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πέρα από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, όμως, υπάρχει και η προετοιμασία. Η ομάδα επέστρεψε από την Κυπερούντα, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Λευκωσία. Μετά την προχθεσινή νίκη με 2-1 και την εμφάνιση απέναντι στην Αλκή, επικρατεί ικανοποίηση στις τάξεις της Δόξας, αν και τονίζεται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ