aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Το πολύ πέντε παίκτες»

Δόξα: «Το πολύ πέντε παίκτες»

Η Δόξα άρχισε να προγραμματίζεται ενόψει της νέας σεζόν και ήδη -ως γνωστό- έχει προχωρήσει στην απόκτηση του πρώην παίκτη του Ερμή, Έντγκαρ Πατσέκο. Ο 28χρονος Μεξικανός μέσος αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να κάνουν περισσότερες από πέντε κινήσεις ενίσχυσης.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε με πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου. «Ψάχνουμε για αρκετές θέσεις, όχι όμως πέραν των πέντε παικτών. Αποχώρησαν ήδη δύο παίκτες (Σισοκό και Πίκολι), απ’ εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι άλλοι θα αποδεσμευτούν, όχι πέραν των 2-3, για να τους αντικαταστήσουμε».

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του προσφυγικού συλλόγου Κώστας Χριστοδούλου και ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας, αναμενόταν να επιστρέψουν χθες από την Πορτογαλία, όπου παρακολούθησαν ποδοσφαιριστές και είχαν επαφές μαζί τους. «Μας ενδιαφέρει η διερεύνηση της αγοράς της Πορτογαλίας για την ενίσχυση του ρόστερ μας», κατέληξε ο κ. Κωνσταντίνου.

Μετά τις γιορτές του Πάσχα, θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, όπου ο στόχος είναι η νίκη για διατήρηση της πρωτιάς στον β’ όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ