aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΧτύπησε την πόρτα του Βοσκανιάν, αλλά…

Χτύπησε την πόρτα του Βοσκανιάν, αλλά…

Όπως σε όλες τις ομάδες, αφού όλα κρίθηκαν, ο προγραμματισμός έχει αρχίσει και στη Δόξα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Κατωκοπιάς ανάμεσα σε άλλους ποδοσφαιριστές χτύπησε και την πόρτα του Τάρον Βοσκανιάν, που έκανε μια καλή σεζόν με την Καρμιώτισσα κι ας υποβιβάστηκε η ομάδα του.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν μετεγγραφή σε μια μεγαλύτερη ομάδα, γι’ αυτό και το θέμα έκλεισε από την πλευρά του Αρμένιου στόπερ πριν καν ανοίξει. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής και μετά τις θετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος, προσδοκεί σε μετακίνησή του σε ομάδα που θα έχει υψηλότερους στόχους.

Την ίδια ώρα η Δόξα συνεχίζει την προετοιμασία της για το τελευταίο και χωρίς κάποιο κίνητρο ματς, που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο, την Κυριακή. Η προσφυγική ομάδα, μετά που εξασφάλισε την παραμονή της στην Κατηγορία, θα επιδιώξει να κλείσει και νικηφόρα μια δύσκολη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ