aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΧορός του καρπουζιού

Χορός του καρπουζιού

Χοροεσπερίδα οργανώνει το σωματείο «Δοξα ΘΟΙ» Κατωκοπίας και ο πολιτισμικός όμιλος «ΕΝ-ΔΟΞΗΣ» την Παρασκευή 1η Ιουλίου σε μια προσπάθεια για αναβίωση του χορού του καρπουζίου που γινόταν παλαίοτερα στην Κατωκοπία.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Κατωκοπιάς, Το Κοινοτικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Όμιλος «ΕΝ-ΔΟΞΗΣ» και το Σωματείο «ΔΟΞΑ ΘΟΙ » Κατωκοπιάς διοργανώνουν χοροεσπερίδα την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ, στο προσωρινό οίκημα του Σωματείου μας στην Περιστερώνα.

Η εκδήλωση αποτελεί μια προσπάθεια για αναβίωση του χορού του καρπουζιού που γινόταν παλαιότερα στην Κατωκοπιά και ενδυνάμωση του πόθου για επιστροφή στο κατεχόμενο χωριό μας. Σας προσκαλούμε ν’ απολαύσετε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό και χορό!!! Για καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας.

Eισιτήρια θα προπωλούνται και στο οίκημα του Σωματείου μέχρι τις 24 Ιουνίου 2016.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα τηλέφωνα 99827354-99403326.

Tιμή εισιτηρίου -12,00 Ευρώ (φαγητό,1ον ποτό,μουσική).

Με εκτίμηση, Εκ των διοργανωτών Γιώργος Μιχαηλίδης Λένια Χατζηχαραλάμπους-Πελεκάνου Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Πρόεδρος Πολιτιστικού Ομίλου «ΕΝ-ΔΟΞΗΣ» Κατωκοπιάς”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ