aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Μπαμ» με Πετρόπουλο! (vid)

«Μπαμ» με Πετρόπουλο! (vid)

Ο Ελλαδίτης επιθετικός Αντώνης Πετρόπουλος, για τον οποίο ελλαδικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πριν από λίγες μέρες πως δέχθηκε κρούση από Κυπριακούς συλλόγους (διαβάστε ΕΔΩ), ήρθε τελικά στο νησί μας.

Ο 31χρονος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τη Δόξα Κατωκοπιάς και αν όλα παν καλά, θα προστεθεί στο ρόστερ του προσφυγικού συλλόγου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου (άλλως Καραβίδας) μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων.

Έχει ύψος 1.88μ. και πρόκειται για φορ που χρειάζεται να τροφοδοτηθεί προκειμένου να είναι παραγωγικός. Ο «Πετρογκόλ» όπως ήταν το χαϊδευτικό του στην Ελλάδα, προέρχεται από τις ακαδημίες του Αιγάλεω και στα 21 του τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός στον οποίο δεν αγωνίστηκε σε ικανοποιητικό βαθμό.

Τον Ιανουάριο του 2013 η ΑΕΚ έψαχνε απεγνωσμένα λύση στο γκολ και επέλεξε τον Πετρόπουλο ο οποίος αν και άρχισε εξαιρετικά, στη συνέχεια «σίγησε», σε μία σεζόν που υποβιβάστηκε ο «Δικέφαλος».

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του ήταν αυτή στον Απόλλων Σμύρνης το 2013-14 που σκόραρε 12 γκολ, αλλά και πάλι η ομάδα του έπεσε κατηγορία. Για ένα μικρό διάστημα έπαιξε στην Ιταλία με τη Μπάρι και πέρυσι επέστρεψε στον Απόλλωνα με εννιά γκολ.

Σύμφωνα με τον Χριστοδούλου, με τον Πετρόπουλο το ρόστερ της Δόξας θεωρείται συμπληρωμένο.

Δείτε κάποια γκολ του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ