aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔιπλό της ΑΕΚ με απόδοση 1.70 στη Bet on Alfa

Διπλό της ΑΕΚ με απόδοση 1.70 στη Bet on Alfa

Εμβόλιμη αγωνιστική η 9η στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας με τη δράση να περιλαμβάνει δύο αγώνες σήμερα Τρίτη, τέσσερις αγώνες την Τετάρτη και ένα την Πέμπτη. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Δόξα-ΑΕΚ στις 18:00 στο Μακάρειο στάδιο και Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια στις 20:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος», αγώνες που περιλαμβάνονται στο κουπόνι της Bet on Alfa, με πολλές επιλογές στις κύριες κατηγορίες και με αρκετά ειδικά στοιχήματα.

Το ματς στο Μακάρειο έχει φαβορί την ΑΕΚ που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Η απόδοση για το διπλό της ομάδας της Λάρνακας είναι στο 1.70, η νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 4.40, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.60. Στο 1.90 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 1.70 το under 2.5 goals, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μεγάλο φαβορί για νίκη στο Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια, είναι οι «πράσινοι» με το διπλό να έχει απόδοση 1.35. Στο 8.00 προσφέρεται η απόδοση για νίκη της Νέας Σαλαμίνας και στο 4.50 η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.70 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals, στο 1.95 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για το Goal-Goal είναι στο 2.00. Παίξε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ και δοκίμασε την τύχη και τις γνώσεις σου με την αξιοπιστία της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ