Διατεθειμένη να το παλέψει


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το κασέ του Ροζέριο Μάρτινς είναι υψηλό για τα δεδομένα της Νέας Σαλαμίνας. Γι’ αυτό και οι παράγοντες του συλλόγου δεν συζητούν καν το ποσό που τους ζητά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ωστόσο, κάνουν την προσπάθειά τους για να ρίξουν αισθητά τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Σύμμαχος της επιτροπής προγραμματισμού είναι το ότι και στην Ελλάδα, στην οποία αγωνίζεται την τελευταία δεκαετία ο Βραζιλιάνος επιτελικός, δεν είναι εύκολο να βρει όσα ζητά.

Ο Μάρτινς ζυγίζει την κακή οικονομική κατάσταση των πλείστων ΠΑΕ και οι Σαλαμιναίοι ελπίζουν ότι αυτό θα μετρήσει υπέρ τους. Δεδομένου όμως ότι υπάρχει αισθητή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζουν πως μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι η εξασφάλιση της υπογραφής του.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί διακαή πόθο του Μάκη Παπαϊωάννου και το γεγονός ότι οι επαφές συνεχίζονται εδώ και τρεις εβδομάδες τα λέει όλα. Επομένως, όσο δεν έρχεται απάντηση, το θέμα θα είναι ανοικτό για όσο διάστημα είναι διατεθειμένος να τον περιμένει ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό έχει εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ευτυχές τέλος στο σίριαλ «Μάρτινς».

Πάντως, πιο άνετος είναι ο Παπαϊωάννου αναφορικά με τον κεντρικό αμυντικό, τον οποίον αναζητεί για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η παρουσία των Ματία Τσινκουίνι, Γκόραν Άντονιτς και Ιωάννη Κούσουλου, του δίνει άνεση χρόνου για να μελετήσει ενδελεχώς τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται.

Τέλος, σε αναμονή βρίσκεται ο Ζαχαρίας Θεοδώρου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί. Αυτές είναι οι εκκρεμότητες της Νέας Σαλαμίνας, εκτός αν αποφασίσει ο Εουτζέν Νεαγκόε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι επείγει αλλαγή μετεγγραφικού πλάνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ