Διαμαρτυρία για πέναλτι: «O Mιλάνοφ δεν πέφτει εύκολα…»

Ο Γιώργος Μερκής, στο πλαίσιο των δηλώσεών του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, μεταξύ άλλων διαμαρτυρήθηκε και για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του ΑΠΟΕΛ σε ανατροπή του Μιλάνοφ από τον Καταλά στο β’ μέρος.

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το θέλαμε πολύ, αλλά και η ΑΕΚ το ήθελε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πιέζαμε για το γκολ», είπε αρχικά.

«Θα μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε, είχαμε την φάση με την παράβαση στον Μιλάνοφ που μπορεί να δινόταν και θα το δούμε από την τηλεόραση. Ο Μιλάνοφ είναι δυνατό παιδί, δεν πέφτει εύκολα. Αλλά συνεχίζουμε, δεν θα σταθούμε σε δικαιολογίες», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Στο επόμενο παιχνίδι με τρίποντο θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε απογοητευμένοι. Η ήττα θα ήταν μεγάλο πλήγμα, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Θέλαμε να το καθαρίσουμε από σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ