aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Δεν μας ενδιαφέρει ο Μαργκάσα, στη λίστα ο Καπαρτής…»

«Δεν μας ενδιαφέρει ο Μαργκάσα, στη λίστα ο Καπαρτής…»

Στο πλαίσιο των αναφορών του στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», o πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος (διαβάστε εδώ), αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που φέρουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ομόνοια ή ποδοσφαιριστές που είναι στο «τριφύλλι» αλλά θα αποχωρήσουν.

Για τον Μαργκάσα και τον Καπαρτή, είπε: «Την επόμενη Δευτέρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα αρχίσουν οι ανανεώσεις συμβολαίου. Δεν λέω ονόματα. Για να τελειώνουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο Μαργκάσα. Ο Καπαρτής νομίζω είναι στη λίστα του Καϊάφα. Θα κάνουμε 12 μετεγγραφές. Στη νέα σεζόν θα έχουμε αυτούς που θα μείνουν συν άλλους δώδεκα παίκτες Κύπριους και ξένους».

Διαβάστε επίσης: Τρολάρισμα στον Παπασταύρου και αβέρτα «like» από Μαργκάσα! (pics)

Και συνέχισε σχετικά με τα «πιστεύω» και τις προτιμήσεις του: «Πιστεύω θα κάνει καλές επιλογές ο Καϊάφας. Όσοι προπονητές έκαναν λανθασμένες επιλογές παικτών, έφυγαν, όχι μόνο απ’ τον Ερμή, αλλά από όλες τις ομάδες. Εγώ θέλω να βλέπω γρήγορο ποδόσφαιρο, να βγαίνουν οι παίκτες μου πρώτοι στην μπάλα. Και τους θέλω γρήγορους αλλά να ξέρουν και μπάλα. Όταν είναι μόνο γρήγοροι, δεν είναι επαγγελματίες».

Διαβάστε επίσης: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης του Ερμή είπε: Ο Ερμής είναι ο Φανιέρος, ο Δημητρίου, ο Θράσος και κάποιοι άλλοι. Ο Ερμής είναι μία ομάδα 6-7 ατόμων. Ο στόχος μας είναι να πληρώνονται οι παίκτες όσο καλύτερα γίνεται και στην ώρα τους, να μην έχουμε εκκρεμότητες. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν θέλουμε βοήθεια από κανένα. Στοχεύουμε να βρούμε οικονομικούς πόρους για να δυναμώσει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ