«Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, σέβομαι τον σύλλογο και τους οπαδούς»

«Παρακολουθώ τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ εδώ και μερικούς μήνες και βλέπω αλλοίωση των γεγονότων», δηλώνει Αντρέ Σκέμπρι μεταξύ άλλων...


Μέσω του fan page που διατηρεί ο Αντρέ Σκέμπρι στο Facebook, παίρνει θέση για τα όσα αναφέρθηκαν ή αναφέρονται στα ΜΜΕ σχετικά με τις επαφές που είχε και το «ναυάγιο» της συνέχισης της καριέρας του στους πράσινους.

Υποστηρίζει πως έγινε αλλοίωση των γεγονότων, επιβεβαιώνει πως δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια και ευχαριστεί όσους τον σεβάστηκαν.

«Παρακολουθώ τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ εδώ και μερικούς μήνες και βλέπω αλλοίωση των γεγονότων. Έδειξα συνέπεια στην Ομόνοια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Απέρριψα τεράστιες προσφορές από ομάδες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, ενώ δέχθηκα και προσφορά για νέο μειωμένο συμβόλαιο. Δεν θα μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες σεβόμενος τον σύλλογο και τους οπαδούς», λέει αρχικά και καταλήγει:

«Όπως όλα τα άλλα, όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος. Δεν θα παίζω στην Ομόνοια την επόμενη σεζόν, αλλά θα συνεχίσω να παρακολουθώ αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το σεβασμό και το πάθος που μου δείξατε αυτά τα χρόνια! Ελευθερία στην Ομόνοια».

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ