aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χτυπά» Γκάτζιτς για «θωράκιση» των μετόπισθεν! (video)

«Χτυπά» Γκάτζιτς για «θωράκιση» των μετόπισθεν! (video)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετεγγραφή κεντρικού αμυντικού θα κάνει η ΑΕΛ και όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, μια από τις βασικές επιλογές είναι και ο Μάρκο Γκάτζιτς. Πρόκειται για 26χρονο (10.3.1992) Σέρβο που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Βόσντοβακ, ομάδα της πατρίδας του. Στη περσινή σεζόν μέτρησε 35 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Oι τρεις Κύπριοι διεθνείς ψηλά στη λίστα

Η ΑΕΛ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σε διαπραγμάτευση. Τις δυο πλευρές χωρίζει οικονομική διαφορά, όμως καταβάλλεται προσπάθεια να γεφυρωθεί και να δώσουν τα χέρια, ώστε να υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέρκεζ… έδειξε μαέστρους και killers

Ο ύψους 1.90μ. κεντρικός αμυντικός, πριν πάει στη Βόσντοβατς το 2016, αγωνίστηκε για μια διετία στη Γιάβορ Ιβανχίτσα, προηγουμένως στην Μπέογκραντ, ενώ άρχισε την καριέρα του από τη Ρατνίσκι Νόβα Παζόβα, όλες ομάδες της Σερβίας.

Διαβάστε επίσης: Θέλει διπλή ενίσχυση από ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ

Στη λίστα του Κέρκεζ σίγουρα βρίσκονται κι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του στόπερ, ωστόσο ο Γκάτζιτς φαίνεται να έχει προκριθεί και καταβάλλεται προσπάθεια να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ