aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧριστοδούλου: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου...»

Χριστοδούλου: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου, στην δημοσιογραφική συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, δήλωσε πως η ομάδα του ήταν πιο κοντά στην νίκη.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια και ειδικά μετά από ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω εξελίχθηκαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Αν εξαιρέσω τα πρώτα 10 λεπτά, στη συνέχεια νομίζω πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, είχαμε κατοχή και η Ομόνοια έβγαινε με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις και εκεί κινδυνεύσαμε. Στο τέλος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να δεχθούμε ένα γκολ πριν σκοράρουμε και να τελειώσουν όλα εκεί. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Με τη συνολική προσπάθεια που κάναμε και βάση της εικόνας, εμείς είμαστε η ομάδα που ήταν πιο κοντά στη νίκη και την δικαιούμαστε, όμως όπως εξελίχθηκε μπορούσαμε και να χάναμε, από μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την μεγάλη προσπάθεια και τους γιατρούς γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε να δούμε ποιοι παίκτες θα ήταν έτοιμοι. Ευχαριστώ και αυτό τον υπέροχο κόσμο που ευτυχώς τους κάναμε χαρούμενους. Είμαι σίγουρος θα συνεχίσει να είναι κοντά μας γιατί η ομάδα αξίζει. Μια ομάδα που θα βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και θα τα δίνει όλα στο γήπεδο. Εμείς απλά κερδίσαμε ένα παιχνίδι, δεν λέει τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ