Χρειάζεται γύρω στις 15 μετεγγραφές, πληρώνει κι αποζημιώσεις

Γίνονται επαφές από τον Μπενίτο, όμως παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα της ενίσχυσης, κάτι που προκαλεί ανησυχία στον κόσμο της ομάδας…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης αναφορικά με τις μετεγγραφικές κινήσεις από πλευράς Αλμπέρτο Μπενίτο. Πλην του Σάβιτς, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή του Ισπανού και το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα της «Κυρίας», δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης στο προσκήνιο.

Γίνονται επαφές από τον Μπενίτο, όμως παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα της ενίσχυσης, κάτι που προκαλεί ανησυχία στον κόσμο της ομάδας. Και δικαιολογημένα, καθώς η Ανόρθωση σε τρεις βδομάδες θα αρχίσει προετοιμασία και χρειάζεται γύρω στις 15 μετεγγραφές.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις αφού γίνονται επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και μάνατζερ. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν στη λίστα του Μπενίτο και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές με προοπτική ανέλιξης.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν κινήσεις και για νεαρούς ντόπιους. Κάποια ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σύντομα θα διαφανεί ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του τεχνικού διευθυντή της «Κυρίας».

Συζήτηση για αποζημίωση

Υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας, που αφορούν στους παίκτες οι οποίοι τέθηκαν από τον Αλμπέρτο Μπενίτο εκτός πλάνων. Κάποιοι έχουν βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, όπως ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κίττος, άλλοι βρίσκονται σε συζήτηση με την Ανόρθωση ώστε να πάρουν μια μικρή αποζημίωση και να αποχωρήσουν. Και με τον Οικονόμου έγινε συνάντηση και θα ακολουθήσουν κι άλλες.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ