aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μπλόκο» από τον Εθνικό στην ΑΕΛ (pics & video)

«Μπλόκο» από τον Εθνικό στην ΑΕΛ (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στο σημερινό αγώνα να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα αφού εξήλθε ισόπαλη (0-0) με τον μαχητικό Εθνικό στο «Τσίρειο».

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, πίεσε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασε στο πολυπόθητο γκολ. Ο Εθνικός στάθηκε αρκετά καλά στον αγώνα, προσπαθώντας να κτυπήσει την ΑΕΛ στις αντεπιθέσεις και στο τέλος έφυγε με τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε αρκετά νωρίς να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως δεν ήταν όσο ουσιαστικοί έπρεπε και το πρώτο ημίχρονο πέρασε σχεδόν «αναίμακτα» με καλύτερη ευκαιρία μία κεφαλιά του Ουέλιγκντον στο 20’.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμα καλύτερα για την ΑΕΛ όταν σε τετ-α-τετ του Μέσκα με τον Μπογκατίνοφ στο 46’, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και είχε αρκετά καλές ευκαιρίες για γκολ στο 63′ με εξαιρετική απόκρουση του Μπογκατίνοφ σε φάουλ του Μπουένο και στο 81′ με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Φορτούνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 86′ με κεφαλιά του Ντόσα Ζούνιορ σε μπαλιά του Μέσκα, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με 4 χιλιάδες στο πλευρό της

Η προσέλευση των φίλων της ΑΕΛ πλησίασε τις 4 χιλιάδες. Δεν σταμάτησαν να σπρώχνουν την ομάδα τους για να φτάσει σε ένα γκολ. Φάνηκε και απόψε ότι ο κόσμος επέστρεψε και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.

*Ο Χαράλαμπος Σκαπούλης εμφανίστηκε άτολμος. Ανέχθηκε τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών του Εθνικού. Κάθε φάουλ, είτε από τη μια είτε από την άλλη εκτελείτο με πολλή καθυστέρηση, ελέω διαμαρτυριών και καθυστερήσεων, υπό την ανοχή του διαιτητή. Αρκετές φορές ο διαιτητής δεν παρακολουθούσε από κοντά τις φάσεις, αφήνοντας ατιμώρητα φάουλ παικτών του Εθνικού.

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Χ. Κυριάκου, Ζούνιορ, Σιέλης, Φορτούνα, Μέσκα, Σοάρες, Σόουζα (84’ Αρουαμπαρένα), Σαβάν (80’ Μπαμπάνκο), Μπουένο (69’ Γεωργιάδης), Ουέλιγκντον.

Εθνικός Άχνας (Ντανίλο Ντόντσιτς): Μπογκατίνοφ, Φιλίποφ, Τσικάρσκι, Κρατσούνοφ, Κιπιάνι (63’ Γκαβρίλα), Χατζηβασίλης, Αρέστη, Αράμπαλ, Στόιτσεφ, Πινσέλι (71’ Ενέσκου), Κατσαράβα (83’ Ζελάγια).

Σκόρερ:

Κίτρινες: – /Στόιτσεφ, Αράμπαλ, Γκαβρίλα

Αποβολές:

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

1ος Επιπρόσθετος: Σωτηρίου Λούκας

2ος Επιπρόσθετος: Νεοκλέους Νικόλας

Παρατηρητής: Λοϊζου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ