aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Να μην επαναλαμβάνω…»

Αυγουστή: «Να μην επαναλαμβάνω…»

«Να μην επαναλαμβάνω τα ίδια γιατί συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο προπονητή. Είναι η πραγματικότητα του παιχνιδιού. Με μια πολύ καλή τακτική της ΑΕΛ μας έκλεισε του χώρους και μας έπαιζε με τρανζίσιον», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή μετά την ισοπαλία με τους γαλαζοκίτρινους.

«Μπήκαμε καλά στο β’ μέρος για να ξαναμπούμε στο ματς με ένα γρήγορο γκολ. Έγινε καλό παιχνίδι στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Σίγουρα δεν βρήκαμε χώρους κ αυτό οφείλεται στην τακτική του αντίπαλου προπονητή. Αυτό μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα. Για μας από σήμερα αυτό το παιχνίδι τέλος», πρόσθεσε και κατέληξε.

«Βλέπουμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έτσι είναι… Όταν δεν παίζεις καλά δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Δεν μάθαμε να κρυβόμαστε. Αν ήμασταν καλύτεροι θα κερδίζαμε, δεν ήμασταν, όμως, δεν χάσαμε. Να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Τετάρτης και συγχαρητήρια στην ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ