aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Αθάνατη» επικράτηση σε ένα πεντάλεπτο

«Αθάνατη» επικράτηση σε ένα πεντάλεπτο

Η Αλκή νίκησε με 2-1 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε χθεσινό φιλικό, που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου». Σκόρερ για την «Αθάνατη» οι Φράνκο Φλόρες (55’) και Ράφαελ Ακόστα (60’), ενώ για τη γηπεδούχο σκόραρε με πέναλτι ο Κούλης Παύλου (85’).

Ο Αντρέ Πάους παρέταξε τους βυσσινί ως εξής στο πρώτο ημίχρονο: Πέτρου, Καρέρας, Βαλιάνος, Αγγελής, Σαρ, Εκίθα, Σερμπάκοφ, Ριέρα, Ζαράτε, Ουντόζι, Ομάρ.

Από την πλευρά του, ο Κώστα Σακκάς χρησιμοποίησε το ακόλουθο αρχικό σχήμα: Πάρντο, Λοϊζίδης, Φλόρες, Χριστοφή, Στάροκιν, Τραϊτσέφσκι, Καντάτσια, Ακόστα, Σταύρου, Βασιλείου, Κωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Αλκή, ακυρώθηκε το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΓΣΖ. Ο αγώνας ήταν ορισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη 1η Αυγούστου, αλλά σύμφωνα με τη διεύθυνση του Γυμναστικού Συλλόγου, δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί το παιχνίδι, λόγω του επαναληπτικού της ΑΕΚ με την Ντάντοκ, στο πλαίσιο τους 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ματς είναι ορισμένο στις 2 του μήνα και την προηγούμενη θα γίνουν προπονήσεις στο ΑΕΚ Αρένα και συνεντεύξεις Τύπου. «Η διοίκησή μας σε συνεργασία με την αντίστοιχη του συλλόγου της Λεμεσού, βρίσκονται σε συνεννόηση για να εξευρεθεί άλλο γήπεδο ώστε να γίνει το φιλικό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ