aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ασπίδα» Παναγή σε Πιέρο: «Ίσως να τον επηρέασε…»

«Ασπίδα» Παναγή σε Πιέρο: «Ίσως να τον επηρέασε…»

Ασπίδα προστασίας στον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 58’ να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Εθνική Κύπρου (ένα λεπτό μετά η Βουλγαρία ισοφάρισε 1-1) ύψωσε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή.

Ο Κύπριος πορτιέρε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλγαρία και την ήττα με 2-1  τόνισε ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δυστυχώς, ξεκινήσαμε πολύ καλά, μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή. Προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω και τον βαθμό. Όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες και δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Δεν μας έπιασε πανικός στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν οι αντίπαλοι πολύ, εμείς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και να κρατήσουμε μακριά τον αντίπαλο.

Αν ήταν καθοριστική η ευκαιρία του Σωτηρίου, είπε: «Ο Πιέρος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα, έδωσε πολλές δυνάμεις ίσως να επηρέασε αυτό. Δεν είναι θέμα ατομικό. Για να πάει η μπάλα στον Πιέρο έγινε ομαδική προσπάθεια. Δεν το βλέπουμε έτσι. Ίσως να ήταν άλλος παίκτης αντί ο Πιέρος. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Πιέρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ