aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑρότσα το νέο «χτύπημα»!

Αρότσα το νέο «χτύπημα»!

Νέα μετεγγραφική κίνηση για την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών. Ο νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Κατηγορία προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τον Ρουβέν Αρότσα. Πρόκειται για 29χρονο μέσο από τη Βενεζουάλα, ο οποίος την λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λάρα της πατρίδας του. 

Τη σεζόν 2012-13 φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά. Ο ύψους 1.76μ. ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Άρχισε την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης Γ και ακολούθως πήγε στην Μπριζ Βελγίου χωρίς να παίξει.

Ο σύλλογος του Βελγίου παραχώρησε για τρεις σεζόν δανεικό τον Αρόχα σε διαφορετικές ομάδες. Έκανε πολύ καλές σεζόν στην Ζαμόρα (2009-11) και Ατλέτικο Βενεζουέλας (2013-15).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Καρμιώτισσας: «Το Δ.Σ. του σωματείου Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Βενεζουελάνο ποδοσφαιριστή Ρουβέν Αρότσα. Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 21Απριλίου 1987 αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λάρα Βενεζουέλας. Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας».

Χορηγός προβολής http://www.psaltis.com.cy.

arocha

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ